Adrian le-a jignit pe Bianca si Raluca Marina:fanii revoltați

In cadrul emisiunii de astazi, Adrian a avut o discuție impreuna cu Bianca si Raluca Marina. Acesta se pare ca le-a jignit pe cele doua concurente, spunându-le ca nu au cultura generala.

Raluca Marina, revoltata i-a spus ca este suparata deoarece “a facut-o proasta” pe fata. Ceea ce Adrian a spus, este ca “Bianca si Raluca Marina nu ar trece clasa daca el ar fi profesor.”

Fanii celor doua concurente sunt revoltați si doresc ca acest concurent sa părăsească competitia “Puterea Dragostei”.

Schimbari radicale in clasament. Cine ocupa prima pozitie in top?
Gala "Bravo, ai stil". O concurenta va parasi competitia stilului

6 thoughts on “Adrian le-a jignit pe Bianca si Raluca Marina:fanii revoltați

  1. Concurentul Adrian e un nemernic! Nu se face asa ceva cu o fata. Chiar cu “iubita” lui, Raluca se comporta oribil. Nu stiu si nu inteleg de ce mai e ținut in emisiune. Pacat…strica tot si nu-mi place sa vad asa ceva, agresivitate, mai bine ma lipsesc de emisiune!!

  2. Pentru ce îl țineți în emisiune ???? Mantea spune “vreau sa văd de la voi dragoste , vreau sa văd puterea dragostei ” dar de fapt încurajați mahalaua, înjurăturile, cearta , scandalul și nicidecum dragostea .dacă într-adevăr este un show de dragoste și iubire pai atunci așa sa fie nu țigăneală și mahala …Dar Pardon îmi cer scuze am uitat ca kanal Da face orice pentru reiting. ..Va rog opriți -l este prea mult …

  3. Pentru ce îl țineți în emisiune ???? Mantea spune “vreau sa văd de la voi dragoste , vreau sa văd puterea dragostei ” dar de fapt încurajați mahalaua, înjurăturile, cearta , scandalul și nicidecum dragostea .dacă într-adevăr este un show de dragoste și iubire pai atunci așa sa fie nu țigăneală și mahala …Dar Pardon îmi cer scuze am uitat ca kanal Da face orice pentru reiting. ..Va rog opriți -l este prea mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *