Afla cine paraseste competitia si cine castiga 1500 de euro.

Astazi, 15 iunie 2019, are loc Gala Saptamanala “Puterea Dragostei”, iar la finalul acesteia, amfitrioana emisiunii, Andreea Mantea, va anunta cine castiga 1500 de euro si implicit care este concurentul eliminat din competitie.

Vineri, s-au anuntat concurentii cei mai votati ai acestei saptamanii. La categoria fete, printre cele mai votate se numara: Bianca, Simina si Roxana; iar in cazul baietilor ii avem pe Bogdan Mocanu, Jador si Alexandru Bobicioiu.

In urma voturilor telespectatorilor, cea mai votata concurenta si desemnata “Favorita saptamanii”, fata care va fi lider in casa ei saptamana viitoare si care se bucura de protectie impotriva eliminarii este Roxana. “Favoritul saptamanii” a fost Alexandru Bobicioiu, de asemenea, lider al casei lui si protejat de eliminare. Dintre Roxana si Alexandru Bobicioiu, unul singur va castiga 1500 de euro si isi va proteja casa.

Care este deznodamantul acestei Gale?

In urma nominalizarilor concurentilor, Andreea si Jador se afla in pericol de eliminare. Dintre cei doi, concurentul care paraseste competitia iubirii este Andreea.Alexandru Bobicioiu este cel mai votat concurent al acestei saptamanii si castiga 1500 de euro.

Nu ratati Finala Saptamanii, astazi, de la ora 15:30!

Marea Finala Puterea Dragostei: Cine va castiga? Voteaza-ti favoritul!
Ce se va intampla in Gala de maine si cine sunt favoritii saptamanii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *