Andreea Banica dezvaluie cum a ajuns sa prezinte “Bravo, ai stil!”

andreea banica

Andreea Banica este gazda emisiunii “Bravo, ai stil!”. Dupa ce Ilinca Vandici i-a predat stafeta in Gala de Sambata, Andreea a inceput cu dreptul saptamana in cadrul emisiunii cu si despre stil. Saptamana aceasta a fost una importanta pntru Andreea Banica, deoarece in emisiunea de ieri, aceasta si-a serbat ziua de nastere.

Decizia Andreei Banica de a prelua emisiunea “Bravo, ai stil!” nu a fost deloc una usoara, ba chiar a stat si s-a gandit bine. Iata ce a declarat Andreea Banica:

“Nu a fost o decizie pe care am luat-o ușor, vă spun sincer, pentru că vara este o perioadă foarte aglomerată pentru mine. Totodată, îmi e greu să fiu așa mult plecată de acasă și să nu stau lângă Noah. Și totuși, am stat, m-am gândit, m-am sfătuit cu cei apropiați și mi-am zis „da, pot să o fac”!”, a spus Andreea Banica.

“Mă simt foarte bine în această postură și mă bucur să fac parte din acest proiect ambiţios şi unic din România. Îi admir pe juraţi şi apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalităţi. Fetele care reuşesc să treacă prin această competiţie evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci şi al caracterului. Nu e uşor să convingi juriul, publicul, dar şi pe contracandidate că eşti foarte bun în ceea ce spui și ce faci.”, este o alta declaratie pe care Andreea Banica a facut-o publica pe blogul sau.

Mai multe declaratii le puteti citi pe blog-ul Andreei Banica.

Seara eliminarilor la "Bravo, ai stil!"-Cine a spus ADIO competitiei?
Mesajul Ilincai Vandici pentru telespectatori:"Aveti putina rabadare!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *