Andreea Banica se descurca minunat la carma emisiunii “Bravo, ai stil!”

ANDREEA BANICA

Luni, 19 iunie 2017, Andreea Banica a debutat in forta la carma emisiunii “Bravo, ai stil!”. Indragita cantareata se descurca de minune. Au trecut 2 zile de cand Andreea Banica modereaza emisiunea si o face de minune.

Pe retele de socializare, telespectatorii emisiunii sunt multumiti de prestatia Andreei Banica si au scris comentarii pozitive despre atitudinea acesteia fata de concurentele emisiunii.

Bravo, ai stil-Editia de luni

Prima editie a saptamanii a debutat cu o “mica” problema:Andreea Banica a inceput emisiunea cu o concurenta in minus, deoarece Otilia nu a fost pe scaunul ei la debutul emisiunii. Intreband unde este Otilia, Andreea Banica a primit un raspuns din partea Marisei:“Probabil da BAC-ul!”.

Seria defilarilor a inceput cu Denisa, care in urma confruntarilor acide pe care le-a avut cu concurentele, aceasta a reusit sa obtina o steluta din partea juratilor. Maurice a facut o precizare uimitoare: “Vom scrie istorie…Sunt de acord cu doamna Albu!”. Adela continua seria defilarilor si a reusit sa obtina o steluta din partea juratilor…..In urma defilarilor concurentelor, 5 dintre concurente au obtinut steluta: Denisa, Adela, Marisa, Andra si Andreea.

Bravo, ai stil-Editia de marti

Editia a doua a saptamanii continua cu sirul defilarilor concurentelor, cu disputele zilnice, insa si cu jurizarile:Cine a reusit sa obtina steluta in editia de astazi?

Disputele dintre concurente nu se opresc aici si se pare ca asa vor continua pana in Marea Finala: Marisa si Denisa s-au contrariat, Otilia si Irina i-au distrus tinuta Andrei. In culise, o cearta “banala” a izbucnit intre Stefana si Adela: totul a plecat de la o guma. Replici acide intre Adela si Iulia Albu: Jurata “Bravo, ai stil!” a acuzat-o pe concurenta ca i-a copiat tinuta.

“E urat ce faci!”, a fost replica Adelei, spunand ca nu s-a inspirat din tinuta de ieri a Iuliei Albu, ci doar parul si l-a facut precum jurata “Bravo, ai stil!”.

SONDAJ: Cine este cea mai stilata concurenta "Bravo, ai stil!"?
Ea este concurenta care a parasit competitia in Gala 21 "Bravo, ai stil!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *