Mireasa pentru fiul meu revine la TVEmisiuni TV Mireasa pentru fiul meu 

ANUNT OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV! Cand va reaparea emisiunea?

Este OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV!Nici bine nu s-a teriminat si lumea doreste emisiunea inapoi. Dupa incheierea emisiunii, telespectatorii si-au dat seama ca emisiunea lor de suflet trebuie sa revina. Ultima editie a show-ului Mireasa pentru fiul meu a fost lider de audienta. Peste 1 milion de telespectatorii au urmarit emisiunea.

ANUNȚ OFICIAL!

Emisiunea ta atat de preferată “Mireasă pentru fiul meu” revine pe micile ecrane. Noul sezon incepe din vară pe unul din posturile Intact Media. Înca nu se stie pe ce post o să fie ,ori pe Antena Stars , Happy Channel sau Antena 1. #mpfm#new #mireasapentrufiulmeu #sezon#nou , au postat producatorii emisiunii pe contul oficial de Instagram. 

Votează MPFM la categoria “Cel mai bun reality-show” la Premiile Radar de Media ca emisiunea să revină cat mai repede in casele dumneavoastră ?? www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/2.

Din cate se vehiculeaza, prezentatoarea emisiunii nu va mai fi Paula Chirila, aceasta fiind scoasa din acest proiect. Este posibil ca Paulei Chirila sa i se pregateasca o noua emisiune, insa nu va mai reveni la Mireasa pentru fiul meu, spun surse din Antena .

MPFM revine la TV?!?Pe ce post de televiziune va fi difuzata emisiunea?
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu revine la TV? Iata cum poti readuce inapoi emisiunea

Related posts

7 Thoughts to “ANUNT OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV! Cand va reaparea emisiunea?”

 1. gabi

  sa revina dar sa fie asa cum era cand era la kanal d nu cum a fost in ultimile sezoane

 2. Aniela

  Sa revină Gabi Cristea

 3. Bianca

  Ma bucur mult sa aud ca emisiunea pe care o indragesc de 10 ani se intoarce pe micul ecran,tot odata cu bucuriia mea am in suflet si o mica durere,dureria mea este din cauza ca trebuie sa asteptam pana in vara …..o sa dureze o vejnicie pana atunci????

 4. […] ANUNT OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV! Cand va reaparea emisiunea? […]

 5. Chisa

  Paula Chirila din pacate nu stie sa prezinte sau sa modereze! Acesta e adevarul crud pt ea! Sa accepte si sa nu mai prezinte astfel de emisiuni grele…

 6. Dana

  Mi e dor de Mireasa pt fiul meu, dar ideal ar fi ca moderatoare să revină Gabriela Cristea! Ar fi senzațional!

 7. Daniela

  Abia aștept să revină emisiunea mireasa pt fiul meu! Ideal ar fi sa o prezinte Gabriela Cristea, dar și Mirela Vaida e de apreciat!

Leave a Comment