PAULA CHIRILA VS. MIRELA BOUREANU VAIDAMonden 

Batalie pentru Premiile Radar de Media: Mirela Boureanu Vaida vs. Paula Chirila

Mirela Boureanu Vaida si Paula Chirila se “dueleaza” pentru Premiile Radar de Media. Dupa ce Mirela Boureanu Vaida a inceput sa prezinte emisiunea 2k1, iar emisiunea Mireasa pentru fiul meu a disparut de la televizor, fanii emisiunii au inceput sa o voteze pe Paula Chirila la titlul de “CEA MAI POPULARĂ VEDETĂ DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA”, concurs organizat de Radar de Media.

Mirela Boureanu Vaida a renuntat la emisiunea Mireasa pentru fiul meu, deoarece programul ei nu ii permitea sa stea atatea ore in direct. A ales emsiunea 2k1, deoarece ii plac provocarile noi.

Dezamagita de tot ceea ce se intampla, Mirela Boureanu Vaida a postat un mesaj: „Dragii mei prieteni, bun gasit! Va multumesc din toata inima pentru sustinerea neconditionata si pentru cuvintele de apreciere! Sunt mahnita si dezamagita de tot ce se intampla in ultima perioada, de toate blestemele si reprosurile primite de la cei ce pana ieri ma „iubeau”…Vreau sa va multumesc, din nou, pentru toate premiile pe care mi le-ati acordat, prin vot! Dar va cer respectuos ca de azi SA NU MA MAI VOTATI la nicio categorie! Cei ce ma cunosc stiu ca nu am nevoie de premii ca sa stiu ca ei imi sunt aproape! Am castigat tot ce se putea castiga: public fidel, dragoste, apreciere, audienta, simpatia voastra! Mie imi ajunge! Sa-i mai lasam si pe altii! Va rog, in final, sa-mi respectati decizia de a incepe alte proiecte in tv! Schimbarile si riscurile mi le asum! Fac parte din frumusetea vietii iar mie nu mi-e frica sa incerc si sa experimentez! Daca veti dori sa-mi ramaneti aproape, va multumesc si va astept la drum lung impreuna! Daca n-o veti face, va multumesc din nou pentru toate lucrurile frumoase facute impreuna in acesti ani! Suntem liberi sa alegem ce si cum vrem sa fim! Sa traiti frumos! A voastra, mereu aceeasi Vaida!”

In momentul de fata, Paula Chirila se afla pe prima pozitie la o distanta de 3% in fata Mirelei Boureanu Vaida. Se pare ca dupa postarea acestui mesaj, multa lume a renuntat sa o mai voteze pe Mirela Vaida.

Site-ul de votare este ACESTA.

ANUNT OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV! Cand va reaparea emisiunea?

Este OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV!Nici bine nu s-a teriminat si lumea doreste emisiunea inapoi. Dupa incheierea emisiunii, telespectatorii si-au dat seama ca emisiunea lor de suflet trebuie sa revina. Ultima editie a show-ului Mireasa pentru fiul meu a fost lider de audienta. Peste 1 milion de telespectatorii au urmarit emisiunea.

Denisa "Manelista" INTERZICE presei sa publice informatii despre ea
Mirela Boureanu Vaida, invitata lui Dan Negru la "Te pui cu blondele"

Related posts

4 Thoughts to “Batalie pentru Premiile Radar de Media: Mirela Boureanu Vaida vs. Paula Chirila”

 1. Olimpia

  Mirela e o persoana foarte pozitiva,inteligenta,carismatica și cu verbul la ea ! O felicit pentru ceea ce e!???????

 2. iliescu floarea

  Paula Chirila e f buna ca moderatoare ,ca e blanda ,echilibrata ,frumoasa ,culta imi este f draga .

 3. Daniela

  nu doamna draga, lumea nu a încetat să o voteze pe Vaida, Paula este mult mai apreciata.Te rog informeaza-te corect înainte de a scrie așa ceva doar de dragul vizualizările 🙂

 4. Daniela

  de dragul vizualizarilor…

Leave a Comment