liga 1Sport 

Care va fi transferul bomba ce-l va oferi Liga 1 vara aceasta?

In ultimele perioade de transferuri, s- au adus bani frumosi cluburlor din Liga 1. Fie ca vorbim de Alex Chipciu, Stanciu, R. Marin sau Dorin Rotariu, fiecare au fost la momentul respectiv mici bombe pe piata transferurilor.

Campioana Viitorul are cea mai buna marfa

Astfel, este de asteptat ca si anul acesta sa avem parte de unul sau mai multi jucatori care sa aduca bani multi clubului de care apartine.

Va prezentam jucatorii cu cele mai mari sanse de transfer in strainatate in aceasta vara:

1.  Romario Benzar – fundasul campioanei Viitorul are deja 7 ani la gruparea patronata de Gica Hagi si, devenind titularul echipei nationale are o cota buna si poate aduce intre 1,5-2,5 milioane de euro clubului.

2. Dragos Nedelcu – mijlocasul ce tocmai a refuzat FCSB este considerat unul dintre cei mai talentati mijlocasi din tara. O oferta in jurul a 2 milioane de euro l-ar putea convinge pe Hagi sa renunte la tanarul fotablist.

3. Florinel Coman – este cel mai bun tanar jucator din ultimul sezon din Liga 1.  Deja monotorizat de echipe importante din Vest, este putin probabil ca el sa plece pe o suma mai mica de 2,5-3 milioane de euro

4. Sergiu Hanca – mijlocasul lui Dinamo este de departe revelatia acestui sezon din Liga 1. Prestatiile sale nu au trecut neobservate nici de catre selectionereul Cristoph Daum si nici de catre echipele din Vest. 2 milioane de euro pare a fi pretul corect pentru Dinamo.

5. Andrei Ivan – perla Baniei este de mult timp o tinta pentru piata europeana. Insa, pretentiile craiovenilor stopeaza din start discutiile. Totusi, o suma in jurul a 3-3,5 milioane de euro i-ar creea cale libera catre fotbalul mare lui Ivan.

6. Denis Alibec – capitanul FCSB este fara doar si poate unul dntre cei mai valorosi jucatori din campionatul intern. Pentru a fi luata in considerare, oferta pentru Alibec trebuie sa fie in jurul a 6-7 milioane de euro.

Simona Halep incepe cursa catre locul 1 WTA marti, la Eastbourne
Inceputul de vara preconizeaza o schimbare de forte in Liga 1

Related posts

Leave a Comment