Cine va fi castigatoarea sezonului 2 “Bravo, ai stil”?Voteaza-ti favorita!

MAREA FINALA 2017

Emisiunea Bravo, ai stil! este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce  le poate aduce succesul in televiziune. Emisiunea imbina divertismentul cu probele de stil si conflictele inerente unei astfel de competitii. Podiumul este pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca telespectatorii si juriul.

Cea mai acerba competitie de styling din Romania, „Bravo, ai stil!” se apropie de finalul celui de-al doilea sezon. O competitie in care fetele dau batalia pentru titlul de cea mai stilata fata din Romania. Au mai ramas doar 2 saptamanii pana cand vom afla castigatoarea acestui sezon.

In competitia Bravo, ai stil se afla 4 concurente care dau lupta pentru titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”:Adela, Andreea, Denisa si Marisa sunt concurentele care pot fi votate de catre dumneavoastra.

Pentru a vedea cum sta situatia voturilor in urmatoarele 2 saptamani, vom deschide un sondaj in care veti putea vota pana in seara Marei Finale-29 iulie 2017, pentru a vedea daca voturile de pe acest site coincid cu votul din emisiune.

UPDATE: Denisa a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!”. Lupta pentru stil se da intre Adela, Andreea si Marisa. Cine va fi castigatoarea “Bravo, ai stil!”?

Concurente

 • MARISA (73%, 1.474 Votes)
 • ADELA (21%, 412 Votes)
 • ANDREEA (6%, 121 Votes)

Total Voters: 2.007

Loading ... Loading ...

Va mai reveni Mireasa pentru fiul meu cu cel de-al saptelea sezon?
EXCLUSIVITATE! Politia in platoul emisiunii "Bravo, ai stil!"

6 thoughts on “Cine va fi castigatoarea sezonului 2 “Bravo, ai stil”?Voteaza-ti favorita!

  1. A castigat „premiul juriului”. Marele premiu este insa cel al publicului si va castgat de Marisa. Si va fi la fel de meritat ca si cel al Adelei.

 1. se vede clar cine va castiga. #marisateam #noisuntemmarisa MARISA ESTE SI VA RAMANE CEA MAI TARE. Pana la urma este si cea mai sincera din concurs pe cand celelalte….

 2. Ma rog la Dumnezeu ca aceasta fata zapacita, dar minunata , deosebita si feminina, MARISA, sa cistige din tot sufletul!!
  Eu si familia mea, iti tinem pumnii si ne rugam ptr tine draga noastra fata speciala si stralucitoare, sa cistigi premiul cel mare❤❤❤❤
  Vom fi cu sufletul si inima, acolo cu tine Marisa!!
  Mult succes si iti tinem pumnii!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *