Denisa “Manelista” INTERZICE presei sa publice informatii despre ea

DENISA MANELISTA

Denisa Raducu sau Denisa “Manelista” cum o stie o tara intreaga interzice presei sa publice informatii cu privire la starea sa de sanatate.

Pe contul de socializare al artistei apare un mesaj si niste poze prin care interzice presei sa mai publice articole despre ea:“Pe cale de consecinta, va solicit sa luati act ca MA OPUN cu desavarsire ca orice referire cu privire la starea mea de sanatate, persoana mea, si/sau viata mea intima personala sau de familie, onorarea, imaginea sau reputatia mea sa fie facute publice prin intermediul oricarui mijloc de comunicare pe care il detineti(presa, audiovizuala, scrisa sau internet.)”

 ÎN ATENȚIA PRESEI
Chiar dacă ați primit această notificare în redacție se pare că nu ați luat-o în seamă !!
Notificarea sper să ajungă online la voi şi sper din suflet să încetați cu toate informațiile despre Denisa !!
Respectați dorința ei iar dacă nu o faceți veți suporta consecințele !!”, a fost mesajul care a aparut pe contul de facebook al Denisei.

Sute de comentarii au aparut la postarea Denisei si majoritatea se indreptau in acelasi sens si anume ca a facut bine luand aceasta hotarare.

“Era normal sa faci asta draguta, asa nu ne mai induc an eroare cu tot felul de minciuni.Bine ar fi sa-ti respecte decizia. Sanatate multa àti doresc si lupta Denisa!”, acesta este unul dintre comentariile scrise pe contul Denisei.

La finalul imaginilor se afla si semnatura Denisei, care se pare ca a luat la cunostiinta si este de acord ca presa sa nu mai publice informatii despre ea.

DENISA MANELISTA

Schimbare de look :Cum arata Cristiana, fosta concurenta MPFM 4?
EXCLUSIV! Mirela Boureanu Vaida refuza oferta turcilor de a prezenta reality show-ul matrimonial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *