ploileActualitate 

Dupa valul de canicula din ultimele zile, azi, ploile au facut ravagii

Ploile inregistrate astazi in mai toate judetele din tara au produs pagube semnificative, de la drumuri inundate la copaci cazuti pe carosabil, in zonele cu vant puternic.

In Bucuresti, mai multe strazi au fost acoperite cu apa, datorita acumularii peste limita canalelor. Daca acumularea de apa nu a ingreunat in mod deosebit traficul, pe strada Eufrosina Popescu un copac s-a prabusit peste 3 autoturisme , afectand in caldere si un stalp de electricitate.

Intr-un comunicat dat de Primaria Generala a Capitalei, primarul Gabriela Firea a anuntat urmatoarele :“Nu sunt intersecţii sau pasaje blocate. S-au înregistrat acumulări de apă în cinci sectoare ale Capitalei, şi anume: şapte străzi în sectorul 1, cinci străzi în sectorul 2, patru străzi în sectorul 3, în sectorul 4 sunt două artere inundate, iar în sectorul 6, opt străzi. Am solicitat ApaNova să intervină de urgenţă în toate aceste zone, pentru eliminarea acumulărilor de apă, cu toate echipele de intervenţie. Am cerut şi reprezentanţilor Administraţiei Străzilor să aibă echipele de intervenţie pe teren 24 de ore din 24, astfel încât să poată rezolva cât mai rapid defecţiunile apărute la sistemul de semaforizare. De asemenea, RATB trebuie să îşi suplimenteze mijloacele de transport în comun aflate pe traseu, astfel încât călătorii să nu aştepte foarte mult timp în staţii, în ploaie”.

Tot ca urmare a ploilor si vijeliilor, un copac s-a prabusit pe carosabil in judetul Arges, mai exact in comuna Poiana Lacului. Stirea a fost relatate de un participant la trafic pe un grup de socializare.

Reamintim ca, astazi, ploile si-au simtita prezenta in marea parte a tarii, dupa ce in ultimele zile s-a inregistrat tempaturile maxime ale acestui an.

Foto: Info Trafic Pitesti

 

Va mai reveni Mireasa pentru fiul meu cu cel de-al saptelea sezon?
Mirela Boureanu Vaida nominalizata la Premiile Radar de Media 2017

Related posts

Leave a Comment