Ea este concurenta care a parasit competitia in Gala 21 “Bravo, ai stil!”

Bravo, ai stil-Gala eliminatorie 21

Gala 21 “Bravo, ai stil!” a venit cu 2 plecari:una a fost plecarea amfitrioanei emisiunii “Bravo, ai stil!”-Ilinca Vandici, iar a doua plecare a fost eliminarea unei concurente.

“Turism” a fost tema acestei Gale, iar fetele au venit in fata juratilor cu tinute demne de aceasta Gala. Un prim lucru observat a fost faptul ca, desi juratii nu au fost incantati de tinutele unora dintre concurente, acestia nu au acordat nota 1, astfel notele au pornit de la 2.

Clasamentul juratilor

Dupa ce seria defilarilor s-a incheiat si toate notele au fost acordate, clasamentul arata astfel:Pe prima pozitie s-a clasat Denisa cu 19 puncte, locurile 2 si 3 au revenit concurentelor Adela si Andreea cu 18 puncte din partea juriului.Pe locul 4 in clasament s-a situat Andra cu 15 puncte, locul 5 a revenit Marisei cu 13 puncte, pe locurile 6,7 si 8 s-au situat Sofia, Otilia si Stefana cu cate 9 puncte.Ultimul loc a revenit concurentei Irina care a acumulat doar 8 puncte din partea juratilor.

clasament jurati gala 21

Clasamentul telespectatorilor si concurenta eliminata

In aceasta saptamana pe prima pozitie in clasamentul telespectatorilor s-a situat Denisa. In pericol de eliminare au fost Irina, Otilia si Sofia. Otilia si Sofia au fost nominalizate de catre concurente, ambele se situeaza la egalitate, cu cate 3 nominalizari. Marisa si Andra au fost si ele nominalizate, insa fiecare au primit cate o nominalizare. Dintre Otilia, Irina si Sofia, concurenta eliminata in Gala 21 a fost Sofia.

Andreea Banica se descurca minunat la carma emisiunii "Bravo, ai stil!"
Eliminarile continua!O concurenta paraseste competitia "Bravo, ai stil!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *