Mireasa Sezonului 6 MPFMMireasa pentru fiul meu 

Edith este Mireasa Sezonului 6. Ce se va intampla cu emisiunea MPFM?

Drumul a fost lung si anevoios, s-au dat lupte grele, au fost rasturnari de situatie, schimbari in clasament si pana la final, luptele s-au intetit.

Edith a reusit sa obtina titlul de Mireasa Sezonului 6 si simpatia multor oameni. Sezonul 6 a fost un sezon atipic, regulile s-au schimbat si concurentii din toate sezoanele au putut sa revina in competitia Mireasa pentru fiul meu.

Ultima luna a competitiei a fost cea mai grea, deoarece nu au mai existat protejati, iar toti concurenti au putut fi nominalizati. S-a introdus votul fulger, vot ce permitea telespectatorilor sa isi voteze concurentul pe care il doreste pe mai departe in competitie, in timp de 15 minute.

Ce se va intampla cu emisiunea MPFM?

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu s-a terminat, insa nimeni nu stie daca definitiv. Este posibil ca emisiunea sa reinvie cu un alt nume si un format putin upgradat.

“Astăzi se încheie cel mai iubit reality show matrimonial din România,!Astăzi, de la ora 14:00 va începe marea nuntă. Emisiunea ce v-a luminat inimile atâția ani la rând își inchieie călătoria din sufletele voastre, dragi telespectatori, însă nici noi nu știm ce ne rezervă viitorul. Nu se știe când și dacă ne vom mai revedea pe micile ecrane.Vă mulțumim ca ne-ați fost alături atăt la bine cât și la greu, public fidel!”, este postarea pe care producatorii emisiunii au facut-o pe pagina oficiala a emisiunii.

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu revine la TV? Iata cum poti readuce inapoi emisiunea
Rasturnare de situatie la MPFM: Concurentul eliminat si programul Marelui Final al emisiunii

Related posts

One Thought to “Edith este Mireasa Sezonului 6. Ce se va intampla cu emisiunea MPFM?”

  1. Aniela

    Îmi pare rău ca Edith nu s-a căsătorit sa ia toți banii
    Ptr ca toți au vrut s-o elimine.iar aurolacul de Petru a chinuit-o si a spus vtute si nevtutr…dar ce sa faci asta a adus rmisiunii audienta…mai mult valoreaza audienta decat suflrtul unui Om…..Bine ca s-a terminat.

Leave a Comment