Eliminarile continua!O concurenta paraseste competitia “Bravo, ai stil!”

Bravo, ai stil

Astazi, de la ora 22:00, incepe Gala “Bravo, ai stil!”, gala ce vine cu vesti foarte triste, deoarece ne vom lua ramas-bun de la 2 fete: una dintre ele este Ilinca Vandici, care va pleca in concediul de maternitate, iar o concurenta va parasi competitia “Bravo, ai stil!”

Saptamana aceasta, Ilinca le-a anuntat pe fete care este tema Galei si anume “Turism”. Tema Galei a starnit controverse intre membrii jurului, iar Razvan a afirmat dur:”Daca vad pe cineva cu rucsac si in bocanci, o voi nota cu 1.”

Dupa cum bine sititi, fetele vin in fata juriului si le prezinta acestora tinutele, iar membrii juriului vor nota de la 1 la 5 prestatia concurentelor din aceasta Gala. Concurenta care va primi cele mai putine puncte in clasamentul juratilor va fi in pericol de eliminare.

Concurentele vor face nominalizari si cea mai nominalizata fata va intra la batalie cu ultima clasata in topul juratilor. Andreea si Adela sunt protejate in aceasta saptamana si nu pot fi nominalizate de catre celelalte concurente. Ele isi pastreaza protectia daca nu se vor afla pe ultimul loc in clasamentul juratilor, in urma punctelor acumulate.

Tot astazi, vom vedea cine este cea mai votata concurenta si cine se situeaza pe prima pozitie in clasamentul concurentelor. Va ramane Denisa?Va reveni Marisa sau o alta concurenta va ocupa prima pozitie?

Nu ratati Gala Eliminatorie de astazi!

Ea este concurenta care a parasit competitia in Gala 21 "Bravo, ai stil!"
Ultima emisiune cu Ilinca Vandici. De luni, Andreea Banica preia "Bravo ai stil"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *