Emisiunea 2k1 din 21 iunie 2017-Editia de Miercuri

Ziua de miercuri a debutat in forta la 2k1, in cea mai buna competitie de testare a cuplurilor: cat de bine se cunosc cuplurile de astazi? Si telespectatorii au un cuvant greu de spus in editia de astazi, votul vostru conteaza foarte mult, deoarece cel mai votat cuplu va castiga o intalnire in Antalya.

Invitatii Mirelei Boureanu Vaida

Sa cunoastem concurentii editiei de astazi:Primii concurenti sunt Valentin si Nicoleta Cretu, in varsta de 27 si 23 de ani, din Ploiesti, fiind casatoriti de un an.Silviu si Emilia Bobosila vin din Alexandria. El are 33 de ani, in timp ce ea are 30 de ani. Casatoria lor dureaza de 6 ani. Ultimii, dar nu cei din urma, Costin si Claudia Rujoiu. El are 31 de ani, iar ea 23 de ani. Vin din Judetul Prahova, comuna Alunisul, sunt casatoriti de 2 ani.

Voteaza cuplul favorit!

In fiecare emisiune se vor desemna 2 cupluri castigatoare: prima echipa castigatoare va fi cea care acumuleaza cele mai multe puncte, iar cea de-a doua este echipa votata de telespectatori. Dupa incheierea fiecarei emisiunii, votul se deschide si dureaza aproape 24 de ore(de la ora 16:00 pana a doua zi la ora 14:00), timp in care va puteti sustine cuplul favorit.
Site-ul oficial de votare este: 2k1.
2k1

Castigatorii editiei de astazi

In urma raspunsurilor, cele mai multe puncte au fost acumulate de Claudia si Costin-100 de puncte. Cei doi au castigat 500 de euro, pe care in urma raspunsurilor ce le vor acorda ii pot pierde sau ii pot dubla. In urma raspunsurilor acordate au castigat 340 de euro.

Castigatorii popularitatii

Silviu si Emilia au acumulat 53,26% din totalul voturilor. Ei sunt castigatorii popularitatii.Votul continua pana maine la ora 14:00!

Emisiunea "Bravo, ai stil!" din 21 iunie 2017-Editia de Miercuri-VIDEO
SONDAJ: Cine este cea mai stilata concurenta "Bravo, ai stil!"?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *