Emisiunea “Bravo, ai stil!” din 21 iunie 2017-Editia de Miercuri-VIDEO

BRAVO, AI STIL-ANDREEA BANICA

A treia zi a saptamanii a adus sarbatoare in platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”:La multi ani, Andreea Banica! Amfitrioana emisiunii isi serbeaza ziua de nastere, fiind luata prin surprindere de echipa emisiunii si mai ales de concurentele emisiunii.

Dupa defilarea de inceput a concurentelor, au venit pe rand in fata juratilor pentru a afla verdictul zilnic: au sau nu stil? Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu sunt pregatiti pentru a juriza concurentele “Bravo, ai stil!”

IMPORTANT! Doriti sa concurati in cea mai acerba competitie de stil?Nu rata sansa! Inscrie-te pe casting.kanald.ro!

Defilarea concurentelor “Bravo, ai stil!”

Inainte de a defila si a veni pe rand in fata juratilor , concurentele au aflat tematica Galei: “Rolul principal!”. Cine se va afla in centrul atentiei in Gala de Sambata?

A inceput defilarea concurentelor. Dupa confruntari acide cu rivalele de competitie, concurentele au venit pe rand in fata juratilor pentru a li se comenta tinuta:Cine a obtinut steluta si totodata “Bravo, ai stil!”. In urma deciziei juriului, Adela, Andreea, Marisa, Stefana, Irina au primit stea. Andra, Denisa si Marisa nu au primit stea, insa, Razvan s-a simtit darnic: Marisa a primit steluta.

Video din emisiunea de astazi:

Mesajul Ilincai Vandici pentru telespectatori:"Aveti putina rabadare!"
Emisiunea 2k1 din 21 iunie 2017-Editia de Miercuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *