marea finala mpfmMireasa pentru fiul meu 

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu revine la TV? Iata cum poti readuce inapoi emisiunea

Nici bine nu a iesit de pe post, caci emisiunea Mireasa pentru fiul meu este dorita de fanii emisiunii. Chiar daca majoritatea au spus ca Paula nu face fata acestui gen de emisiunea, ei bine, fanii spun ca vor inapoi emisiunea si sa o prezinte cine o fi.

Sezonul 6 “Mireasă pentru fiul meu” a luat sfârşit, dar drumul nostru continuă! Cuvintele voastre au rezonat! Ajutaţi-ne să ne întoarcem! Votaţi-ne drept cel mai bun reality show din România pe RADAR DE MEDIA, a fost mesajul publicat pe pagina oficiala a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Si iata ca situatia se schimba si telespectatorii nu agreeaza noua emisiune a Mirelei Boureanu Vaida, din discutiile ce au loc pe grupurile de socializare. Rezultatele voturilor de pe pagina oficiala de vot, Radar de Media, o dau pe Mirela Vaida pe primul loc si pe locul 2 pe Paula Chirila. Desi criticata, Paula Chirila se situeaza pe locul 2 la categoria “Cel mai populara vedeta TV”.

Mirela Boureanu Vaida a reactionat in urma tuturor celor intamplate: “Dragii mei prieteni, bun gasit! Va multumesc din toata inima pentru sustinerea neconditionata si pentru cuvintele de apreciere! Sunt mahnita si dezamagita de tot ce se intampla in ultima perioada, de toate blestemele si reprosurile primite de la cei ce pana ieri ma “iubeau”…Vreau sa va multumesc, din nou, pentru toate premiile pe care mi le-ati acordat, prin vot! Dar va cer respectuos ca de azi SA NU MA MAI VOTATI la nicio categorie! Cei ce ma cunosc stiu ca nu am nevoie de premii ca sa stiu ca ei imi sunt aproape! Am castigat tot ce se putea castiga: public fidel, dragoste, apreciere, audienta, simpatia voastra! Mie imi ajunge! Sa-i mai lasam si pe altii! Va rog, in final, sa-mi respectati decizia de a incepe alte proiecte in tv! Schimbarile si riscurile mi le asum! Fac parte din frumusetea vietii iar mie nu mi-e frica sa incerc si sa experimentez! Daca veti dori sa-mi ramaneti aproape, va multumesc si va astept la drum lung impreuna! Daca n-o veti face, va multumesc din nou pentru toate lucrurile frumoase facute impreuna in acesti ani! Suntem liberi sa alegem ce si cum vrem sa fim! Sa traiti frumos! A voastra, mereu aceeasi Vaida!”

ANUNT OFICIAL! Mireasa pentru fiul meu revine la TV! Cand va reaparea emisiunea?
Edith este Mireasa Sezonului 6. Ce se va intampla cu emisiunea MPFM?

Related posts

8 Thoughts to “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu revine la TV? Iata cum poti readuce inapoi emisiunea”

 1. Elena vasilică

  Doresc MPFM înapoi!

 2. monica

  a fost o emisiune cu experienta de viata si se merita sa revina din nou in casele nostre

 3. iliescu floarea

  Am placut-o mult pe Paula Chirila .Calma ,echilibrata ,blanda frumoasa ,culta , Am urmarit absolut toate editiile si nu afost nici Gabriela Cristea si nici Mirela Vaida La innaltimea indragitei Paula Chirila.Mirela vaida era placuta probabil de cei care au castigat cand era ea moderatoare ,dar avea unstil ,de-i termina psihic pe unii concurenti ,sa scoata ce vrea ea .Un exemplu e Emanuel cel caRE A SARIT GARDUL SI SI-A FRACTURAT PICIOARELE .Eu nu am placut-o pe Mirela V.

 4. Buna as dori din tot sufletu sa revina Mpfm orcine ar prezentato va rugam 2 k 1 nu e fruomasa delok …va multumesc

 5. claudia

  Vreau sa revină MPFM

 6. Mariana

  Vreau să revină emisiunea MPFM.Va rog din suflet faceți ceva să revină emisiunea la TV. Emisiunea 2k1 nu-mi place deloc

Leave a Comment