EXCLUSIV! Mirela Boureanu Vaida refuza oferta turcilor de a prezenta reality show-ul matrimonial

premiera 2k1

Mirela Boureanu Vaida a refuzat oferta turcilor de a prezenta reality show-ul matrimonial, Mireasa pentru fiul meu, care va reveni la TV, intr-un nou format si mai ales sub o noua denumire: Jumatatea mea se va numi show-ul.

O oferta generoasa din punct de vedere financiar, insa deloc atractiva pentru Mirela Boureanu Vaida, care i-a refuzat pe turci si acest lucru se datoreaza faptului ca vedeta nu vrea sa mai colaboreze cu fostii sefi, mai ales ca echipa s-a schimbat radical, dupa ce show-ul a fost cumparat de altcineva.

Decizile gresite din ultima vreme, luate de noua echipa a show-ului au dezamagit-o pe Mirela Vaida, decizii care a dus la incheierea contractului cu Antena 1. Un alt aspect negativ al show-ului este ca Elly si Cristian, cat si Adriana si Valentin, nu au primit banii din Marele Premiu, pe care l-au castigat.

In prezent, Mirela Boureanu Vaida prezinta doua emisiuni la Antena 1: 2k1 si Acces Direct. 2k1 este un quizz-show matrimonial, iar emisiunea Acces Direct este prezentata de Mirela Vaida, pe perioada in care Simona Gherghe se afla in concediu prenatal.

Si iata ca pana la urma show-ul matrimonial se muta in echipa PRO-ului, mai ales pe Acasa TV. Pregatirile sunt intense, noul show va debuta pe 26 august 2017.

Ultima emisiune cu Ilinca Vandici. De luni, Andreea Banica preia "Bravo ai stil"
Votati-va concurenta "Bravo, ai stil!" favorita! Cine va obtine locul 1?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *