EXCLUSIV! Simona Gherghe nu se mai intoarce la Acces Direct

Simona Gherghe se numara printre vedetele cele mai populare din trustul Antena 1, in urma prezentarii emisiunii Acces Direct.

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Simona se bucură acum de concediu de maternitate, însă este printre puținele mămici celebre care a avut curajul să vorbească și despre greutățile care se ivesc atunci când ai doi copii.

La Antena 1, Simona a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul “Acces Direct”.

Citeste si: Mirela Boureanu Vaida, ultimele noutati din viata fostei prezentatoare TV

Conform unor informații primite de click.ro, Simona Gherghe a anunțat deja conducerea postului Antena 1 că nu dorește să revină în emisiunea pe care a moderat-o începând din 2010. Vedeta se află în concediu postnatal și a declarat, cu doar o săptămână în urmă, că nu știe dacă va reveni ”pe sticlă” sau în ce ”formulă”.

SIMONA SI MIRELA VAIDA

Citeste si: Un nou cuplu in casa Puterea Dragostei sezonul 2: BIANCA SI LIVIAN

Se pare ca Simona nu va mai reveni la carma emisiunii Acces Direct si cel mai probabil aceasta emisiunea va continua sa fie prezentata de Cristina Cioran.

Citeste si: SONDAJ: Cine este concurentul favorit din sezonul 2 Puterea Dragostei? VOTATI-VA FAVORITUL!

EXCLUSIV!Bogdan Mocanu a revenit in competitia Puterea Dragostei
Mirela Boureanu Vaida, ultimele noutati din viata fostei prezentatoare TV

3 thoughts on “EXCLUSIV! Simona Gherghe nu se mai intoarce la Acces Direct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *