Favoritii Saptamanii si castigatorul sumei de 1500 euro din Gala PD

Gala 3 din cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei a tinut in fata micilor ecrane, milioane de telespectatori, care au asteptat momentul in care Andreea Mantea a anuntat cine sunt favoritii saptamanii.

Cum ne-am obisnuit deja, in fiecare saptamana, se anunta cele mai votate 3 fete si cei mai votati 3 baieti. Dintre acestia, doar cea mai votata concurenta, respectiv, cel mai votat concurent vor beneficia de protectia impotriva eliminarii, avand totodata, sansa de a castiga 1500 de euro.

Favorita Saptamanii a fost BIANCA, iar cel mai popular concurent, in randul baietilor, desemnat Favoritul Saptamanii a fost JADOR. Bianca si Jador au fost cei 2 concurenti ce nu au putut fi propusi spre eliminare si care s-au duelat pentru premiul saptamanal.

In Gala de astazi, 3 august 2019, cel mai votat concurent, Liderul Suprem al casei pentru saptamana viitoare, castigatorul sumei de 1500 de euro si implicit al protectiei casei a fost JADOR.

In urma nominalizarilor concurentilor, Mada a parasit competitia iubirii. Acestia si-a exprimat optiunea de a fi propusa spre eliminare.

SONDAJ: Cine este concurentul favorit din sezonul 2 Puterea Dragostei?
Rezultatul votului din Semifinala Puterea Dragostei 6 Iunie 2019

2 thoughts on “Favoritii Saptamanii si castigatorul sumei de 1500 euro din Gala PD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *