Favoritii saptamanii si concurentul eliminat in Gala “Puterea Dragostei”

Competitia “Puterea Dragostei” se apropie de final, iar accederea in tabloul final al Marii Finale devine din ce in ce mai grea. Nominalizarile lovesc fara mila, iar in fiecare saptamana, cel putin un concurent paraseste competitia iubirii.

Saptamana aceasta, cele mai votate 3 fete sunt: Simina, Bianca si Roxana. Printre cei mai votati concurenti ai saptamanii ii regasim pe Jador, Alex Zanoaga si Alexandru Bobicioiu. Cea mai votata concurenta si desemnata “Favorita saptamanii” este Simina. Concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor in aceasta saptamana este Jador.

Deznodamantul Galei “Puterea Dragostei” din 22 iunie 2019

Simina si Jador nu vor putea fi nominalizati spre eliminare. Acestia beneficiaza de protectie si au sansa de a castiga 1500 de euro. Dintre cei doi, cel mai votat concurent, pe langa suma de bani, va castiga si protectia casei, in mod normal.

In Gala de maine, 22 iunie, Simina este favorita acestei saptamanii, castiga cei 1500 de euro, insa nu isi va proteja casa, deoarece maine se deschide si ultima cutiuta, in care se spune ca va pleca concurentul cel mai votat spre eliminare de la rubrica respectiva de pe site-ul www.putereadragostei.ro. Concurentul eliminat este Ana Maria.

Rezultatul votului din Semifinala Puterea Dragostei 6 Iunie 2019
Marea Finala Puterea Dragostei: Cine va castiga? Voteaza-ti favoritul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *