Gala 4 Puterea Dragostei: Cine paraseste competitia iubirii sambata?

Sambata, 10 august 2019, are loc Gala 4 din sezonul 2 Puterea Dragostei. Dupa cum bine stiti, emisiunea Puterea Dragostei este una inregistrata, iar decalajul intre emisiuni este de o saptamana.

Citeste si: EXCLUSIV!BOGDAN MOCANU A REVENIT IN COMPETITIA PUTEREA DRAGOSTEI

Cum emisiunea este una inregistrata, clasamentul si toate detaliile ce tin de Gala Saptamanii se afla inainte ca aceasta sa fie difuzata la TV. Saptamana aceasta, clasamentul celor 3 fete nu difera de cel de saptamana trecuta.

Citeste si:EXCLUSIV! SIMONA GHERGHE NU SE MAI INTOARCE LA ACCES DIRECT

In aceasta saptamana, topul celor 3 fete este format din Ella, Andreea si Bianca. Cei mai votati 3 baieti in aceasta saptamana sunt: Jador, Andrei si Livian.

Favorita saptamanii este concurenta cu numele BIANCA. Aceasta este protejata si nu poate fi eliminata, avand sansa sa castige cei 1500 de euro. Cel mai votat baiat este concurentul cu numele JADOR, insa acesta nu isi pastreaza protectia si nici dreptul de a castiga 1500 de euro deoarece s-a intalnit cu Ella in afara casei. Locul lui Jador este luat de Livian.

Citeste si: MIRELA BOUREANU VAIDA, ULTIMELE NOUTATI DIN VIATA FOSTEI PREZENTATOARE

Bianca si Livian sunt cei mai votati concurenti din aceasta saptamana se pare si cei care au sansa sa castige cei 1500 de euro(cel mai votat dintre cei doi) si nu pot fi propusi spre eliminare.

Cine castiga banii si cine parasteste competitia iubirii?

Dintre Bianca si Livian, cel mai votat concurent, Liderul Suprem al casei pentru saptamana viitoare este LIVIAN. Acesta castiga premiul saptamanal, implicit protectia casei. Concurentul eliminat in gala de sambata este: ELLA!

Va reamintim ca va puteti vota concurentii favoriti din casa Puterea Dragostei pe site-ul oficial al emisiunii: www.putereadragostei.ro

Sursa informatii: Puterea Circului-grup de facebook

Ce parere aveti de cele intamplate? Asteptam comentariile dumneavoastra in rubrica destinata acestora.

Cearta la Puterea Dragostei: Bianca si Mariana s-au luat la imbranceli
EXCLUSIV!Bogdan Mocanu a revenit in competitia Puterea Dragostei

1 thought on “Gala 4 Puterea Dragostei: Cine paraseste competitia iubirii sambata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *