Iata cum poti readuce inapoi la TV emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”

mireasa pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu a fost un reality show matrimonial care a creat dependenta in Romania. Cel mai longeviv show din tara noastra s-a incheiat pe data de 4 martie cand a fost aleasa Mireasa Sezonului 6. Un moment greu pentru toata lumea, insa s-a intamplat, cauza principala fiind audientele foarte mici pe care show-ul le inregistra.

Cu toti ne-am dori ca emisiunea Mpfm sa revina inapoi in casele noastre. S-au creat grupuri cu sute de mii de fani, fan-page, iar publicul a devenit unul numeros, pana la un moment dat, cand publicul a decis sa nu mai priveasca emisiunea din cauza neregulilor.

Intrebati pe pagina oficiala a emisiunii daca se va reveni intr-un alt format, staff-ul mpfm a raspuns: “Dupa cum puteti vedea din acest promo, dar si prin intermediul zvonurilor ce s-au raspandit in urma discutiilor purtate de unii dintre cei ce s-au gandit si office@sinevizyon.ro, raspunsul este “va fi un alt format”. Dar vom avea si alte surprize.”

Contactati de catre echipa noastra si intrebati lucruri despre emisiune, productia a raspuns:

Echipa noastra: “O sa mai inceapa Mireasa pentru fiul meu?”

Productia Mpfm: “Din pacate in acest moment un raspuns la aceasta intrebare nu exista.”

Echipa noastra:“Dar va reveni intr-un alt format?”

Productia Mpfm: “Ne-am dori sa reusim asta, deoarece formatul este unul de succes, asa cum demonstrati dumneavoastra si alti fani prin interesul aratat. Insa….. este prea devreme sa ne pronuntam. Dar daca se va concretiza un astfel de efort, va vom anunta cat putem de repede.”

Cum puteti aduce emisiunea Mireasa pentru fiul meu inapoi la TV?

Un prim pas important in aducere emisiunii Mpfm inapoi la TV este votul pe care il puteti exprima in competitia Radar de Media. Daca emisiunea va ocupa primul loc in preferintele dumneavoastra, atunci va fi mult mai usor ca show-ul sa revina la TV, deoarece s-ar vedea interesul dumnevoastra.

 CLICK AICI PENTRU A VOTA EMISIUNEA MIREASA PENTRU FIUL MEU

Mirela Boureanu Vaida nominalizata la Premiile Radar de Media 2017
A inceput etapa finala de vot a Premiilor Radar de Media 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *