A inceput etapa finala de vot a Premiilor Radar de Media 2017

Premiilor Radar de Media

Cele mai ravnite premii ale anului 2017, Premiile Radar de Media, se apropie sa ajunga in mana vedetelor: a inceput etapa finala de vot. Printre nominalizatii acestui sezon se afla Mirela Vaida, Paula Chirila, Ilinca Vandici; in ceea ce priveste emisiunile: “Bravo, ai stil!”, “Mireasa pentru fiul meu”. “Te cunosc de undeva!”, sunt printre nominalizari finale.

Aceasta este singura pagina oficiala de votare a Premiilor Radar de Media

Inca o data vrem sa va reamintin regulamentul competitiei:

Începând cu data de 1 februarie se dă startul competiţia anuale PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017.În toată această perioadă, februarie – octombrie 2017, publicul cititor din România poate să-şi voteze favoriţii într-o competiţie 100% transparentă cu rezultate la vedere.

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 se desfăşoară în două etape de votare: etapa preliminară şi etapa finală. Totul va culmina cu evenimentul de decernare a trofeelor GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, în luna octombrie 2017.La fel ca în anii precedenţi vor fi 15 categorii împărţite în trei domenii: tv-radio, online şi show business.

REGULAMENT 

  • Fiecare cititor are posibilitatea să voteze o singură dată de pe un ip alegând pentru fiecare categorie în parte 1,2 sau 3 nominalizări pentru etapa preliminară şi o singură nominalizare pentru etapa finală.
  • Categorie se afla grupate (câte trei) pe pagini distincte, iar pentru a vota trebuie să navigaţie pe fiecare categorie prin butoanele aflate la începutul şi finalul fiecărui articol (pagina 1-2-3-4-5).
  • Pentru a exista o transparenţă vă rugăm să votaţi pentru toate cele 15 categorii participante.
    Este interzis votarea de pe ip routabile – orice fraudă se pedepseşte (voturile venit în mod repetabil vor fi anulate).
  • Pentru a funcţiona în parametrii normali, platforma de votare, are instalat un modul de „cash”, iar din acest motiv există posibilitatea ca votul dvs să nu fie înregistrat în timp real.
  • În perioada desfăşurări competiţiei exista posibilitatea ca serverul să nu susţină un număr foarte mare de cititori pe site într-un scurt interval de timp (aprox 1 minut), în acest caz platformă nu va funcţiona – vă rugăm să reveniţi pentru a vota.
  • Puteţi să comentaţi la finalul fiecărei categorii opinia dvs în legătură cu votul sau nominalizările.
  • Pe parcursul campaniei de votare vom veni cu noutăţi despre organizarea evenimentului de decernare a premiilor – GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017, eveniment ce va avea loc pe data de 26 octombrie 2017.

Sursa: Radar de Media

Iata cum poti readuce inapoi la TV emisiunea "Mireasa pentru fiul meu"
Andrada de la Mireasa pentru fiul meu a inceput cursuri de make-up artist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *