copiiiHealthy 

Mancaruri sanatoase pe care copiii dumneavoastra le vor iubi

Lucrurile bune vin în pachete mici, iar masa nu face excepție. Aceste mese sănătoase sunt perfecte pentru a vă arunca în gură puțin sau a lua cu degetele portii mici. Copiii dvs. se vor bucura de aceste mese și gustări de mâncare. Fiecare masă are un conținut redus de calorii, oferă o varietate de ingrediente sănătoase și este atât de gustos, chiar și copiii mari (adică mama sau tata)  vor adora asta. Cu fiecare rețetă găsiți sugestii pentru părinți pentru a ajuta la pregătirea mai ușoară a mesei, pentru  copiii din bucătărie sau să adăugați o rețetă unică pentru adulți. Cele mai bun dintre toate, vă veti simți bine servind aceste rețete sănătoase copiilor dumneavoastră.

Batoane Muffin cu carne

Ce copil nu ar iubi un sandwich de carne gigant? Formarea de carne de porc în batoane de muffin oferă o atracție principală perfectă. Fiecare brioșă are mai puțin de 150 de calorii și este încărcată cu morcovi tăiați fin și ceapă pentru a oferi antioxidanți și fibre suplimentare (dar vă garantăm că,  copiii nu vor ști chiar că sunt acolo). Mâncarea folosește carne de vită încrengută pentru a menține scăderea caloriilor și a grăsimilor, oferind în același timp proteine ​​de înaltă calitate. Părinți, această rețetă poate fi făcută înainte, înfășurată individual și înghețată. Trageți-le afară când aveți nevoie de o cină sănătoasă .

Mini bacon și cartofi Frittatas

Mănâncă cu mâinile și comercializează castronul de cereale pentru un mic dejun delicios. Fiecare mușcătură gustoasă este împachetată cu mâncăruri de dimineață, cum ar fi ouă, șuncă și cartofi, pentru a oferi proteine ​​și fibre pentru a vă menține copiii focalizați și alertați pe tot parcursul zilei. În plus, frittatas pot fi făcute înainte și încălzit rapid în cuptorul cu microunde pentru acele dimineți atunci când toată lumea este într-o grabă. Serviți cu pepene roșu și lapte pentru o masă de dimineață bine echilibrată. 

Ce să faceți pentru a preveni problemele provocate de căldură
Răceala, un inamic greu de oprit: cauze, simptome, contagiune

Related posts

Leave a Comment