Mesajul Ilincai Vandici pentru telespectatori:”Aveti putina rabadare!”

Mesajul Ilincai Vandici

Ilinca Vandici a parasit carma emisiunii “Bravo, ai stil!” in Gala de Sambata. Andreea Banica a preluat stafeta si prezinta competitia cu si despre stil, fenomenul “Bravo, ai stil!”. Ilinca Vandici are un mesaj pentru telespectatorii emisiunii. Mesajul Ilincai Vandici este cu referire la Andreea Banica.

Mesajul Ilincai Vandici

Ilinca Vandici a postat pe contul sau de socializare:“Va iubesc și va mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele voastre frumoase!!! ❤️❤️❤️ Aveți putina răbdare cu Andreea pentru ca sigur va veți obișnui cu ea și o veti indragi așa cum ma îndrăgiți pe mine! ???? Abia aștept sa ne revedem!!!! ❤️❤️❤️”

Acel mesaj este scris de catre vedeta in comentariul de la aceasta postare:“Mda… nu sunt obișnuita sa nu am activitate!!!! E un sentiment tare ciudat sa nu ai nimic de făcut… ??‍♀️?? Dar și după șase luni de munca, parca îmi prinde bine odihna… Va imbratisez cu drag! Sa aveți o seara minunata! ???❤️❤️❤️
#vacantiontime #relax #rest #everythinghappensforareason #happy#babyboy #blessed #family

Sezonul 3 “Bravo, ai stil!” debuteaza din toamna la Kanal D cu Ilinca Vandici. Nu ezitati sa va inscrieti pe casting.kanald.ro!

Andreea Banica dezvaluie cum a ajuns sa prezinte "Bravo, ai stil!"
Emisiunea "Bravo, ai stil!" din 21 iunie 2017-Editia de Miercuri-VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *