Mirela Boureanu Vaida, invitata lui Dan Negru la “Te pui cu blondele”

MIRELA BOUREANU VAIDA

In emisiunea din data de 1 martie 2017, alaturi de Maria Carneci, Laura Lavric si Elena Merisoreanu, Mirela Boureanu Vaida au venit sa se confrunte pe teme de cultura generala cu 49 de mirese în frunte cu blonda suprema, într-o ediție “Soacre versus Mirese”, prezentată de Dan Negru.

Prilej pentru cele patru invitate sa-si aminteasca intamplari neprevazute si haioase de la numeroasele nunti la care au cantat. Laura Lavric povesteste cum a fost sechestrata la o petrecere, impreuna cu Ion Dolanescu, dar si cum, copil fiind, a ajuns sa sterpeleasca din casa faina și cartofi, ca sa i le dea la schimb singururului detinator de gramofon din sat sa o lase sa asculte muzica populara. Elena Merisoreanu isi aminteste cum l-a întalnit la Los Angeles pe Leonardo Di Caprio si cum a reusit sa faca o fotografie cu el, în timp ce Mirela Vaida povesteste cum a ajuns sa cante pe o remorca, la o sarbatoare, într-o comuna de langa Mizil. (Sursa: Jurnal.ro)

Invitatele lui Dan Negru au fost suspuse la o proba foarte interesanta de catre o blonda. Tanara le-a provocat pe cele 4 sa-si testeze urechea muzicala. Acestea au trebuit sa asculte un sunet si sa spuna numele obiectului care produce sunetul.

Cand revine la TV?

Inainte de reveni cu show-ul ei, Mirela Boureanu Vaida a venit in emisiunea lui Dan Negru. Mirela Vaida va prezenta incepand de sambata “2k1”, un quizz-show dedicat cuplurilor.

Batalie pentru Premiile Radar de Media: Mirela Boureanu Vaida vs. Paula Chirila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *