MIRELA BOUREANU VAIDAActualitate Monden 

Mirela Boureanu Vaida nominalizata la Premiile Radar de Media 2017

Cum v-a obisnuit deja, Mirela Boureanu Vaida este nominalizata la Premiile Radar de Media 2017 si in acest an. Cu ajutorul dumneavoastra, al fanilor fideli, Mirela Boureanu Vaida a ajuns in etapa finala a concursului. Mirela Boureanu Vaida a fost nominalizata si este finalista la categoriile:”Cel mai bun blog” si “Cel mai populara vedeta de televiziune din Romania”.

La categoria “Cel mai bun blog”, Mirela Vaida participa cu blog-ul sau, Mirela Vaida, unde poate fi votata la acest link. Putem spune ca Mirela Vaida merita sa castige acest titlu, deoarece este prima vedeta care a avut peste 70.000 de vizitatori intr-o ora de la deschiderea blog-ului.

Mirela Vaida este nominalizata si la categoria “Cel mai populara vedeta de televiziune din Romania”, unde merita sa castige detasat, deoarece se stie foarte bine ca a prezentat emisiunii in direct, zilnice, cate 4 ore pe zi-daca vorbim despre Mireasa pentru fiul meu. In acest moment, Mirela Vaida prezinta 2 emisiunii, fiecare dintre ele, cate 2 ore in direct-2k1 si Acces Direct. O puteti vota pe Mirela Boureanu Vaida AICI.

Unde poate fi votata Mirela Boureanu Vaida?

CEL MAI BUN BLOG-VOTATI AICI

CEA MAI POPULARA VEDETA DE TELEVIZIUNE DIN ROMANIA-VOTATI AICI

Dupa valul de canicula din ultimele zile, azi, ploile au facut ravagii
Iata cum poti readuce inapoi la TV emisiunea "Mireasa pentru fiul meu"

Related posts

Leave a Comment