Mirela Boureanu Vaida nominalizata la Premiile Radar de Media 2017

MIRELA BOUREANU VAIDA

Cum v-a obisnuit deja, Mirela Boureanu Vaida este nominalizata la Premiile Radar de Media 2017 si in acest an. Cu ajutorul dumneavoastra, al fanilor fideli, Mirela Boureanu Vaida a ajuns in etapa finala a concursului. Mirela Boureanu Vaida a fost nominalizata si este finalista la categoriile:”Cel mai bun blog” si “Cel mai populara vedeta de televiziune din Romania”.

La categoria “Cel mai bun blog”, Mirela Vaida participa cu blog-ul sau, Mirela Vaida, unde poate fi votata la acest link. Putem spune ca Mirela Vaida merita sa castige acest titlu, deoarece este prima vedeta care a avut peste 70.000 de vizitatori intr-o ora de la deschiderea blog-ului.

Mirela Vaida este nominalizata si la categoria “Cel mai populara vedeta de televiziune din Romania”, unde merita sa castige detasat, deoarece se stie foarte bine ca a prezentat emisiunii in direct, zilnice, cate 4 ore pe zi-daca vorbim despre Mireasa pentru fiul meu. In acest moment, Mirela Vaida prezinta 2 emisiunii, fiecare dintre ele, cate 2 ore in direct-2k1 si Acces Direct. O puteti vota pe Mirela Boureanu Vaida AICI.

Unde poate fi votata Mirela Boureanu Vaida?

CEL MAI BUN BLOG-VOTATI AICI

CEA MAI POPULARA VEDETA DE TELEVIZIUNE DIN ROMANIA-VOTATI AICI

Dupa valul de canicula din ultimele zile, azi, ploile au facut ravagii
Iata cum poti readuce inapoi la TV emisiunea "Mireasa pentru fiul meu"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *