marea finala mpfmMireasa pentru fiul meu 

Rasturnare de situatie la MPFM: Concurentul eliminat si programul Marelui Final al emisiunii

Mireasa pentru fiul meu, cel mai logeviv reality show matrimonial ajunge la final dupa 10 ani in care a fost prezent la TV. Emotii, suspans, povesti de dragoste, povesti de viata, provocari, v-au fost aduse in fata dumneavoastra zi de zi.

Nominalizarile si eliminari cu o zi inainte de Marea Finala

O surpriza de proportii in casa Mireasa pentru fiul meu au fost nominalizarile cu o zi inainte de Marea Finala a sezonului 6, cand baietii si fetele au facut nominalizari de baieti. Au intrat in duelul voturilor: Geo, Laurentiu, Madalin si Petru. In urma voturilor telespectatorilor, Laurentiu a parasit competitia.

Programul Marii Finale Mireasa pentru fiul meu

Maine, 4 martie, va avea loc Marea Finala a sezonului 6 ce se va incununa cu o nunta supriza. Programul Marii Finale este scurt si se pare ca Marea Finala va tine 2 ore( de la ora 14:00 pana la ora 16:00).

Noi emisiuni in grila Antena 1

Mireasa pentru fiul meu va fi inlocuita cu emisiunea Dianei Munteanu si a lui Florin Ristei, insa si de la emisiunea Mirelei Boureanu Vaida.

Mirela Vaida revine, insa nu la Mireasa pentru fiul meu. Un nou proiect i-a fost pregatit Mirelei Boureanu Vaida, un quizz-show matrimonial, “2k1”.

Edith este Mireasa Sezonului 6. Ce se va intampla cu emisiunea MPFM?
Batalia pentru Marea Finala. Cine va castiga sezonul 6 Mireasa pentru fiul meu?

Related posts

Leave a Comment