Rezultatul votului din Semifinala Puterea Dragostei 6 Iunie 2019

O singura saptamana a mai ramas pana la finalul primului sezon “Puterea Dragostei”. Astazi, 6 iunie 2019, Andreea Mantea va anunta cine sunt favoritii saptamanii, respectiv, cel mai votat cuplu din cele 3 existente in casa “Puterea Dragostei.”

Atat favoritii saptamanii, cat si cuplul favorit, vor merge direct in Marea Finala si nu vor putea fi nominalizati in urma votului fulger ce va avea loc in zilele de luni si marti ale saptamanii urmatoare.

In urma voturilor telespectatorilor, cea mai votata concurenta din cele existente in competitie si desemnata “Favorita saptamanii” este concurenta cu numele BIANCA. “Favoritul saptamanii”, cel mai votat dintre baietii existenti in casa este JADOR. Bianca si Jador sunt cei doi concurenti care nu pot fi eliminati in aceasta gala, insa nici la votul fulger ce se va desfasura in primele 2 zile ale saptamanii viitoare.

Cuplul favorit, cel care castiga 1500 de euro, si imunitatea impotriva eliminari din aceasta competitie, ajungand astfel direct in Marea Finala este cuplul format din SIMINA SI ALEX.

In urma voturilor dumneavoastra, BIANCA, SIMINA, ALEX SI JADOR sunt cei 4 concurenti care vor ajunge in Marea Finala si care nu vor putea fi eliminati.

Rezultatul votului din Gala de astazi aduce si o eliminare. Dintre Jador si Bianca, concurentul care castiga 1500 de euro, fiind si Liderul Suprem pentru ultima saptamana de competitie este JADOR.

In urma nominalizarilor concurentilor, Deea este eliminata din competitia iubirii.

Favoritii Saptamanii si castigatorul sumei de 1500 euro din Gala PD
Favoritii saptamanii si concurentul eliminat in Gala "Puterea Dragostei"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *