concurenta eliminataBravo, ai stil! Emisiuni TV 

S-a aflat cine este concurenta eliminata in Gala de Sambata “Bravo, ai stil!”

Pentru prima data in istoria acestui show s-a aflat cine va parasi competitia cu cateva zile inainte de Gala emisiunii “Bravo, ai stil!”. Dupa cum bine stiti, emisiunea “Bravo, ai stil!” este una inregistrata, iar Gala de Sambata seara se filmeaza la inceputul saptamanii, luni.

Saptamana aceasta s-a aflat cine este concurenta care va parasi apriga competitie despre stil. A mai ramas foarte putin pana la finalul sezonului 2, iar lupta este din ce in ce mai grea. Sustinerea concurentelor prin sms la 1206 cu indicativul fiecareia este foarte importanta, deoarece fiecare vot face diferenta.

Concurenta care a parasit competitia “Bravo, ai stil!” este Stefana. Aceasta emisiune va fi pe post sambata seara, insa, se pare ca surse din trust au dezvaluit cine este concurenta eliminata.

O alta curiozitate este concurenta situata pe prima pozitie in topul preferintelor telespectatorilor. In aceasta saptamana se pare ca Marisa ocupa prima pozitie in clasamentul dumneavoastra.

Mesajul Marisei:

Acest lucru pare previzibil, deoarece Marisa aseara a facut o postare pe unul din grupurile ei de sustinere, previzibila la ce urmeaza sa se intample:“Voi îmi dați putere!!!! Va ador! Va multumesc! Va tot!!!!!! Sunteți super. Astăzi, acum , sincer va spun ca va iubesc? împreuna o sa reusim????????❤️?”. 

Urmatiti Gala de Sambata de la ora 22:00 pentru a vedea rezultatul!

Emisiunea 2k1 din 28 iunie 2017 ora 14:00-Editia 99
Irina, cearta cu rivalele de competitie:"Voi ma atacati, nu eu!"-VIDEO

Related posts

Leave a Comment