Schimbari in clasamentul concurentilor de la “Puterea Dragostei”

Bianca si Marina au fost eliminate din casa “Puterea Dragostei”, Bianca prin votul fulger, iar Marina prin descalificare.
Adrian si Simina sunt cei mai votati concurenti.

CLASAMENTUL SAPTAMANII PUTEREA DRAGOSTEI

Bianca, liderul clasei “Puterea Dragostei” a fost eliminata, marti, prin votul fulger pe care baietii au avut ocazia sa il exercite. Marina si-a dorit sa plece acasa, insa “puterea banilor” dupa cum a afirmat Bianca a fost mai puternica, in final ea fiind eliminata.

Asadar, daca cea mai votata concurenta a parasit competitia, cine ii ocupa locul in clasament? Andreea Mantea a anuntat ieri cine sunt favoritii saptamanii si cei care nu pot fi eliminati la Finala Saptamanii.

Dintre fete, cele mai votate 3 sunt: Andreea, Simina si Raluca. La categoria baieti, Madaline None, Bogdan si Adrian s-au situat printre cei mai votati 3 concurenti.Favorita saptamanii a fost Simina, aceasta avand sansa sa castige 1500 de euro. Favoritul saptamanii a fost Adrian, pentru prima data de la intrarea in casa, Madalin None a fost detronat, aceasta clasandu-se dupa spusele unora pe locul 3 la categoria baieti.Simina si Adrian beneficiaza de protectie in Gala Saptamanii, o veste foarte buna pentru Adrian care era pe lista fetelor pentru a parasi competitia “Puterea Dragostei”.Cum comentati schimbarile din clasament? Asteptam comentariile in rubrica destinata comentariilor.

Cum comentati schimbarile din clasament? Asteptam comentariile in rubrica destinata comentariilor.

Cine părăsește competitia "Puterea Dragostei"?
BREAKING NEWS! Cine castiga 1500 de euro si cine paraseste competitia?

4 thoughts on “Schimbari in clasamentul concurentilor de la “Puterea Dragostei”

  1. M am bucurat că nu a mai ieșit None pentru că așa a arătat câtă de invidios este pe persoana protejată de public .De aceea găsea motive de discuție pe seama Biancai cand câștigă banii

  2. Este un clasament corect. Acum așteptăm să facă și Bianca un cuplu altfel va fi și ea catalogata că și None 😉😊😉! Tot ea sa cîștige acești bani mi se pare puțin deplasat,mai ales că nu este curioasa sa arate puterea dragostei ,ea a arătat pina acum puterea banului împreună cu None binenteles😃😄😉!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *