Bravo, ai stil-Gala eliminatorieBravo, ai stil! Emisiuni TV 

Seara eliminarilor la “Bravo, ai stil!”-Cine a spus ADIO competitiei?

Gala 22 a venit cu o noua eliminare pentru concurentele “Bravo, ai stil!”. Competitia isi ascute coltii, iar juratii vor performanta de la concurente. Gala din aceasta seara a fost una dificila pentru concurente, iar emotiile au atins cote maxime.

Gala de astazi a avut niste momente pe care telespectatorii nu le vor uita niciodata. Printre momentele memorabile din aceasta seara se numara: aparitia incendiara a Otiliei in Gala “Bravo, ai stil!”-aceasta a venit “propusa”, fiind pe placul Ralucai, insa rochia pe care aceasta a purtat-o s-a rupt, iar concurenta a ramas cu sanii goi pentru cateva secunde; un alt moment memorabil este cearta pe care Irina a avut-o cu juratii emisiunii:”Daca as fi jurat, as fi obiectiva!”. Irina a avut un schimb de replici cu Raluca Badulescu. Aceasta i-a spus:”Dupa mine, nu meriti sa te mai afli in aceasta emisiune.”.

Un alt moment memorabil si de performanta este nota pe care Adela a obtinut-o din partea juratilor: concurenta a obtinut 5 pe linie din partea juratilor. Trebuie mentionat faptul ca 5 pe linie intr-o Gala nu s-a obtinut de foarte multa vreme.

Clasamentul juratilor si concurenta eliminata:

In aceasta saptamana, Adela s-a situat pe prima pozitie cu 20 de puncte. Pe ultimul loc s-a situat Irina cu 7 puncte din partea juratilor. Concurentele au facut nominalizari: Otilia a primit 6 nominalizari si a intrat la duel cu Irina. Dintre cele doua a plecat Otilia cu 1,5%.

Clasamentul telespectatorilor:

In aceasta saptamana, Adela se situeaza pe prima pozitie in clasamentul voturilor telespectatorilor.

NU UITATI SA VA VOTATI CONCURENTA FAVORITA-AICI

Irina, cearta cu rivalele de competitie:"Voi ma atacati, nu eu!"-VIDEO
Andreea Banica dezvaluie cum a ajuns sa prezinte "Bravo, ai stil!"

Related posts

Leave a Comment