Semifinala Sezonului 6: Cine a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu?

ALI ELIMINAT MPFM 6

Semifinala Sezonului 6 a adus nominalizari, iar visul unui concurent de a ajunge in Marea Finala a fost spulberat. Concurentii au facut nominalizari, iar telespectatorii au avut la dispozitie 15 minute, in care si-au putut vota favoritul.

Votul fulger a facut diferenta intre a fi sau nu concurent cu drepturi depline. Petru, Ali si Geo au fost nominalizatii acestei saptamanii, iar acestia au trecut prin emotiile votului fulger.

Cine a parasit competitia?

15 minute “de foc” au trebuit sa astepte cei trei concurenti pentru a afla verdictul. Dupa ce linia de votare s-a inchis, Paula Chirila a anuntat concurentul eliminat in Semifinala Sezonului: A obtinut cele mai putine voturi din partea telespectatorilor si si-a pierdut statul de concurent cu drepturi si concurentul eliminat a fost Ali.

Ali a intrat pentru a 2-a oara in competitie, dupa ce a primit acordul concurentilor. Desi telespectatorii au decis sa nu intre in casa, concurentii au fost cei care au inclinat balanta. Drumul in competitie nu a durat mult fiind eliminat de cei care i-au acordat votul sa intre in casa.

Ziua nominalizarilor la MPFM: Cine a parasit competitia? Cine ajunge in Marea Finala?
Semifinala Sezonului 6 aduce cele mai dureroase eliminari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *