Sezonul 3 Exatlon se apropie cu pasi repezi. Cand incepe?

EXATLON PREMIERA

Cel mai urmarit show din Romania va da startul celui de-al treilea sezon in curand. Noi vedete, nume soc vor participa in noul sezon, pe care telespectatorii il asteapta nerabdatori.

Printre cei care vor participa in cea mai asteptata competite televizata din Romania se numara Mario Fresh, Alex Velea, Bogdan Vladau.
Războinica Ana Otvoș a postat o imagine prin care dă de înțeles că iubitul ei ar putea face din echipa Războinicilor la Exatlon sezonul 3.

Otvoş a împărtăşit apoi cu prietenii virtuali o fotografie cu iubitul ei. Alin s-a îmbrăcat în echipamentul albastru al Războinicilor şi şi-a încordat muşchii.

„Pentru că ne curge prin vene sânge albastru. Războinicul meu. Cine îl vrea în sezonul al treilea?”, a scris Ana-Maria Otvoş pe contul ei de Instagram.

Apoi a adăugat că echipamentul purtat este cel pe care ea l-a îmbrăcat în perioada în care a fost la Exatlon şi a făcut parte din echipa albastră, a Războinicilor.

De asemenea, pe grupurile fanilor Exatlon, mai mulți fani ai emisiunii și-au exprimat speranța că poate îi vor revedea în acest sezon concurând și pe unii dintre concurenții primului sezon.

Ei bine, noul sezon Extalon Romania va incepe pe 12 ianuarie, pe Kanal D. Telespectatorii sunt dornici sa vada care sunt concurentii si la ce probe vor fi supusi acestia.

Marisa o sustine pe Ilinca in competitia stilului. Cum a reactionat Ilinca?
Un nou sezon Bravo, ai stil incepe din ianuarie la Kanal D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *