Silvia a acumulat cele mai multe stelute in aceasta saptamana. Cine sunt protejatele Galei de Sambata?

SILVIA BRAVO AI STIL ALL STARS

Concurentele “Bravo, ai stil All Stars” au incheiat o noua saptamana in show-ul stilului. O saptamana diferita de celelalte: Catalin Botezatu a fost inlocuit la masa juratilor. In fiecare zi, o persoana din lumea mondena a fost prezenta la masa juriului, pentru a juriza, alaturi de Raluca si Maurice tinutele concurentele “Bravo, ai stil!”.

Dupa cum bine stiti, Silvia s-a situat pe prima pozitie in topul preferintelor telespectatorilor la Gala Saptamanii trecute. Acest lucru i-a adus un avans de 3 stelute.

Originala si indrazneata cum o stim, Silvia adopta diferite stiluri care se pare ca sunt pe placul juratilor. Saptamana aceasta a fost una foarte buna pentru concurenta Silvia, deoarece in fiecare zi a reusit sa obtina maxim de stele.

In emisiunea de astazi, Ilinca Vandici a citit clasamentul stelutelor din partea juratilor pentru a se afla care sunt protejatele: Pe prima pozitie s-a situat Silvia cu 18 stelute, locul secund a fost ocupat de Beatrice cu 14 stelute. 

Dat fiind faptul ca a obtinut cel mai mare punctaj in Gala Saptamanii trecute, Emiliana, este, de asemenea, protejata in Gala de maine. Pentru a-si mentine locul pe scaunul imunitatii aceasta trebuie sa se situeze pe prima pozitie in clasamentul juratilor.

SONDAJ: Care este concurentul preferat de la Exatlon?Votati-va favoritul!
Cum Cumpar Cea Mai Buna Creatina din Romania

1 thought on “Silvia a acumulat cele mai multe stelute in aceasta saptamana. Cine sunt protejatele Galei de Sambata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *