SOC!Bianca este detronata. Cine este pe prima pozitie in clasament?

CLASAMENT PUTEREA DRAGOSTEI

Schimbari majore in clasamentul “Puterea Dragostei”. Dupa foarte multa vreme, clasamentul fetelor s-a schimbat radical, situatia fiind privita cu ochi buni de concurenti, acestia spunand ca o schimbare poate da curaj multora.

Dupa foarte multa vreme, Bianca nu mai ocupa prima pozitie in clasamentul fetelor. In aceasta saptamana, aceasta impreuna cu Marina si Simina s-au aflat in top 3. Cea din urma a fost o surpriza pentru toti concurentii.

Favorita saptamanii a fost concurenta cu numele Simina, o surpriza neasteptata pentru concurenti, dar si pentru telespectatori. Favoritul saptamanii a fost None.Ceilalti baieti aflati in top, dar neprotejati sunt Andy si Bogdan.

Bianca, declaratie soc: “Imi doresc sa fiu favorita, doar ca sa nu ma voteze ei.”

Telespectatorii au criticat dur acest clasament, multe dintre pareri mergand intr-o singura directie:”Este imposibil ca Bianca sa nu fie favorita in aceasta saptamana.Daca aceasta va parasi competitia, nu voi mai urmari.”

Datorita faptului ca Bianca nu se situeaza pe prima pozitie, aceasta este in pericol de eliminare si poate parasi competitia “Puterea Dragostei.”

BREAKING NEWS! Cine castiga 1500 de euro si cine paraseste competitia?
Schimbari radicale in clasament. Cine ocupa prima pozitie in top?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *