SONDAJ: Cine este cea mai STILATA concurenta din sezonul 4 “Bravo, ai stil-All Stars”? Votati-va favorita!

BRAVO AI STIL

Sezonul 4 “Bravo ai stil” a venit cu schimbari interesante pentru telespectatorii emisiunii. Conform formatului original, dupa primele 3 sezoane, cele mai iubite concurente revin in show pentru a se duela “in tinute”. Dintre acestea, cea mai votata concurenta va castiga titlul suprem de cea mai stilata femeie din Romania si suma de 100.000 de lei.

Concurentele care au venit pentru a doua oara in acest show, acceptand provocarea producatorilor emisiunii sunt:  Andreea, Larisa, Alina, Silvia-Sezonul 1, Marisa, Denisa, Otilia-Sezonul 2 si Emiliana, Iuliana, Beatrice- Sezonul 3.

Noul sezon a venit cu schimbari importante in show: concurentelor le este INTERZIS sa aiba stilisti. Tot un element nou in show-ul “Bravo, ai stil!” este Catalin Botezatu, juratul care i-a luat locul Iuliei Albu la masa juratilor, aceasta trecand in locul lui Razvan Ciobanu. Acesta a decis sa renunte la acest proiect.

Site-ul nostru doreste sa organizeze un sondaj prin care sa vedem cine este cea mai iubita concurenta. Va puteti vota concurenta favorita pana sambata la ora 23:00!

CONCURENTE

 • SILVIA (54%, 12.500 Votes)
 • MARISA (20%, 4.555 Votes)
 • IULIANA (15%, 3.465 Votes)
 • DENISA (7%, 1.655 Votes)
 • EMILIANA (2%, 377 Votes)
 • LARISA (1%, 236 Votes)
 • OTILIA (1%, 128 Votes)
 • ALINA (0%, 108 Votes)
 • BEATRICE (0%, 73 Votes)

Total Voters: 23.097

Loading ... Loading ...

UPDATE 10 MARTIE: STOP VOT! MARISA A OBȚINUT CELE MAI MULTE VOTURI DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA.

Silvia a acumulat cele mai multe stelute in aceasta saptamana. Cine sunt protejatele Galei de Sambata?
Gala "Bravo, ai stil" vine cu o noua eliminare. Cine a parasit competitia?

17 thoughts on “SONDAJ: Cine este cea mai STILATA concurenta din sezonul 4 “Bravo, ai stil-All Stars”? Votati-va favorita!

 1. Din punctul meu de vedere,tinuta Marisei din aceasta seara a fost una potrivita…cu toate ca a avut un moment exceptional,tinuta ei a fost lucrata manual…Sincer,Beatrice nu ar mai trebuii sa comenteze de tinua celorlalte fete,stiind ca ea are stilist,in fine,avand in vedere toate astea,Marisa ar trebuii sa castige si sezonul 4 din “Bravo ai stil”…cel putin asta e parerea mea✌❤
  #MarisaTeam
  #VotatiMarisa
  #MarisaPanaLaMoarte

 2. -漫~*’¨¯¨’*·舞~ IULIANA ~舞*’¨¯¨’*·~漫- Meriti toata admiratia, sustinerea si iubirea noastra, a fanilor tai! <3 #iulisorii la putere!
  -漫~*'¨¯¨'*·舞~ IULIANA ~舞*'¨¯¨'*·~漫- THEBEST! #VOTAM

 3. Marisa este cea mai stilată din competiție, celelalte au voturi multe deoarece susținătorii lor au mai multe conuri de Facebook.Asta se demonstrează aici, deoarece Marisa este pe primul loc.Ea trebuie votată! 🖤
  #marisateam

 4. Nu sunt specialist in ale modei dar de departe cea mai stilata din toate punctele de vedere este Iuliana. Simpla ei aparitie iti incanta ochiul. Poate castiga oricare dintre fete pentru tinute , pentru creatie sau styling dar cea mai stilata femeie nu poate fi decat una si aceea este Iuliana.

 5. Marisa este cea mai feminina, finuta si cocheta concurenta in acest sezon. Pachetul complet pentru a castiga la tine se afla domnisoara frumoasa si talentata‼️ Votam pana castigam Marisateam ❤️🔝🔝🔝👏🎊💕

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *