Bravo, ai stil-Gala eliminatorie 21

Cea mai acerba competitie de styling din Romania, „Bravo, ai stil!” se apropie de finalul celui de-al doilea sezon. O competitie in care fetele dau batalia pentru titlul de cea mai stilata fata din Romania.

Dupa lupte seculare si batalii acerbe, intrigi, rasturnare de situatii in clasament, vom afla cine este concurenta cea mai iubita de telespectatori, totodata si cea mai stilata concurenta din Romania. Pe 29 iulie 2017, va avea loc Marea Finala. Inainte de Marea Finala „Bravo, ai stil!”  vrem sa aflam cine este cea mai iubita concurenta si cea mai stilata fata din Romania.

De acum incolo, pana la Marea Finala, vom porni votul in fiecare saptamana pentru a vedea cine este cea mai stilata concurenta din Romania. Va puteti vota concurenta favorita o singura data pe zi. Acesta este un SONDAJ NEOFICIAL, insa vrem sa vedem cum sta situatia voturilor pentru absolut toate concurentele, in emisiune prezentandu-se doar concurenta de pe primul loc.

Incepand din acest moment numarul de voturi nu mai este vizibil. La finalul saptamanii se va publica clasamentul cu numarul de voturi.

Voteaza cea mai stilata concurenta „Bravo, ai stil!”

AICI

Rezultatul votului(9.07.2017-15.07.2017):

In aceasta saptamana, Marisa a ocupat prima pozitie cu 53% din voturi. Pe locul secund s-a situat Adela cu doar 25%.

Rezultatul votului(2.07.2017-8.07.2017):

In aceasta saptamana, Marisa se situeaza pe primul loc conform voturilor dumneavoastra cu 4421 de voturi. Locul secund a fost ocupat de Adela cu 2171 de voturi. Este prima saptamana cand votul de pe site nu coincide cu votul din emisiune.

Rezultatul votului(25.06.2017-1.07.2017):

Saptamana aceasta, Marisa a reusit sa obtina cele mai multe voturi din partea dumnevoastra, obtinand titlul de „Cea mai stilata fata din Romania.” cu 44%-9558 de voturi. Pe locul al doilea se situeaza Adela cu 43%-9352 de voturi. Saptamana aceasta s-a dat o batalie intre cele 2 concurente, diferenta dintre cele doua concurente fiind de 1%.

Rezultatul votului(17.06.2017-24.06.2017):

In aceasta saptamana, Adela a obtinut cele mai multe voturi din partea dumneavoastra(35%-5834 de voturi). Adela a obtinut titlul de „Cea mai stilata fata din Romania.” Pe locul secund s-a situat Marisa cu 30%-4947 de voturi.

Clasamentul voturilor din editiile precedente sunt AICI.

Emisiunea 2k1 din 21 iunie 2017-Editia de Miercuri
Andreea Banica se descurca minunat la carma emisiunii "Bravo, ai stil!"

Comments

   1. Ei na! Serios???Cu atata impertinenta??? Prea putin stil…stilul nu inseamna numai sa iti arunci niste haine pe tine,stilul inseamna atitudine si din pacate asta-i lipseste!

    1. Denisa a aratat ca este educata cu bun simt,ptr ca raspunde elegant la toate mizetiile Marisei la adresa ei.Sunt de acord ca nu este suficient sa te imbrace un stilist si sa ai un comportament,lipsit de orce bun simt,sa furi,sa minti,sa fi atat de rea cum este Marisa,de Adela nu mi place are ceva de fata plina de ea si nu vb corect,Andreea si Andra imi plac dar in ierarhia mea:Denisa pe primul loc,cu toate ca am observat ca si juratii o nedreptatesc cateodata

 1. Marisa este cea mai stilată fată din România şi merită să câştige din plin acest concurs. ❤❤❤ 😘😘😘😘😘😘

 2. Marisa: creativitate, spontaneitate, frumoasa, inteligenta, este pachetul complet din punctul meu de vedere.
  Felicitari pentru tot ceea ce ai reusit pana acum domnisoara‼️

 3. Marisa , merita sa castige competitia💋💋💋 din toate punctele de vedere, o sustin pana la final, bravo Marisa💋💋💋

  1. Dispari drq cu maimuta aia :))) ce cauta un baiat in emisiune, aka Denisa. Pleaca cu toate aratarile Pamantului de-aici.

  1. Crezi ca o persoana care fura este potrivita in televiuziune ? Sau oriunde altundeva ?
   E frumoasa , da ! Dar ceea ce a facut a anulat toate calitatile ei
   Sorry!

 4. Denisa , toate cele bune… bafta la scoala
  Marisa, draguta,cu potential mare pentru premiu dar…. caracterul ei lasa mult de dorit.sincera sa fiu , daca nu as fi stiut ca are apucaturi de ” a lua obiecte ce nu ii apartin „, ca sa ma exprim frumos as fi votat – o cu siguranta.
  De ce sa nu judecam drept? O castigatoare nu poate sa prezinte aceste apucaturi odioase. Deci Marisa, cand o sa uti sa mai ” imprumuti ” se vii din nou la o alta editie! Vei castiga !
  Andreea, o fata draguta , educata. , bogata si cu un caracter frumos, ar avea sanse mari sa castige daca nu si- ar fi exprimat gandurile si anume ca a venit doar pentru moda si nu pentru premiu. Nu mai are sanse deoarece noi cei de acasa am inteles mesajul ei si nu am votat- o. Pacat ! Succes in moda , ANDREEA!
  Ramane Adela care este o concurenta frumoasa, fitoasa, ca dealtfel toate concurentele, caracter ok si cu o mare mare dorinta de a castiga.
  Succes ADELA, motivatia iti da puteri nebanuite !

 5. Matisa sa câștige!!!!!!!! Te iubesc Marisa și te pup dulceeeeee,dulceeeeee deeeee tottttttttttttt!!!??!!!!!??!!???!!??!?!!!!!!?!?!??!????❤️♥️❤️♥️❤️❤️❤️❤️♥️❤️❤️😘❤️♥️♥️❤️♥️♥️❤️♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *