Va mai reveni Mireasa pentru fiul meu cu cel de-al saptelea sezon?

Mireasa pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu a fost cel mai longeviv reality show matrimonial din Romania, creand dependenta si inregistrand audiente record pentru postul Antena 1. Dupa numeroase evenimente, audientele au inceput sa scada si postul TV  a renuntat la emisiunea MPFM.

Mirela Boureanu Vaida, amfitrioana emisiunii a renuntat la carma acesteia in sezonul 5, cand a parasit pentru o perioada televiziunea pentru a aduce pe lume pe Vladimir Alexandru. Aceasta a anuntat ca nu se va mai intoarce la emisiune, deoarece programul este unul destul de greu.

Aceasta a fost inlocuita de Paula Chirila, care a reusit in doar cateva luni “sa strice” un proiect de succes, dupa cum spun telespectatorii emisiunii.

Drept dovada este sezonul 6, pe care telespectatorii l-au putut urmari pana in luna martie a acestui an si nu pana in august cand trebuia sa se incheie in mod normal. Acesta s-a incheiat cu nunta dintre Mihai si Mihaela. Mireasa Sezonului a fost Edith.

Mirela Vaida a revenit pe sticla cu o noua emisiune: 2k1, o competitie care testeaza cuplurile si ofera premii atractive. Aceasta a preluat si Acces Direct, cand Simona Gherghe a plecat in concediul de maternitate. In grila lunei august, Acees Direct si 2k1 nu au fost incluse, deoarece Mirela Vaida a intrat in concediu.

Va mai reveni Mireasa pentru fiul meu?

Este intrebare la care toata lumea cauta raspuns. Incercand sa aflam acest detaliu important, am contact producatorii emisiunii:“Din pacate in acest moment un raspuns la aceasta intrebare nu exista.”, a fost raspunsul pe care ni l-au oferit.

La inceputul saptamanii, pe Antena 1, a debutat Nunta cu scantei, o emisiune prezentata de Ana Morodan, insa se pare ca emisiunea nu a fost pe placul telespectatorilor care vor Mireasa pentru fiul meu la TV.

Din cate se vehiculeaza, Mireasa pentru fiul meu ar urma sa inceapa din toamna, insa aceste informatii sunt doar la nivel de zvon.

Sezonul 3 "Bravo, ai stil!" revine pe 28 august la Kanal D cu Ilinca Vandici
Cine va fi castigatoarea sezonului 2 "Bravo, ai stil"?Voteaza-ti favorita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *