MAREA FINALA 2017Mireasa pentru fiul meu 

Ziua nominalizarilor la MPFM: Cine a parasit competitia? Cine ajunge in Marea Finala?

Miercurea nu mai este demult o zi obisnuita in competitia MPFM, Miercuri este ziua cand se faceau nominalizari. Daca pana acum, fetele nominalizau baieti, astazi, baietii au fost cei care au nominalizat si au propus spre eliminare fete.

In urma nominalizarilor efectuate, in cursa de eliminare si astfel la votul fulger de 15 minute al telespectatorilor au intrat 3 concurente: Georgiana, cea care a primit cele mai multe nominalizari, urmata de Lorena si Edith cu 2 nominalizari.Telespectatorii au avut la dispozitie 15 minute pentru a-si exercita votul si pentru a decide cine este concurenta care va parasi competitia, cea mai putin votata concurenta va fi eliminata.

Rezultatul voturilor

A fost un moment destul de asteptat de catre concurenti si telespectatori, mai ales dupa interventia telefonica a concurentului Ali, care a adus noutati in competitie si a spus ca la nominalizari au intrat cele mai votate fete din competitie, deoarece ele reprezinta o amenintare, anuntand astfel ca si Lorena este o amenintare in competitie.

Votul telespectatorilor au decis soarta celor 3 concurente din casa Mireasa pentru fiul meu: Lorena a fost concurenta cea mai putin votata si a parasit competitia, la o distanta mica de Georgiana si Edith.

Semifinalistii Mireasa pentru fiul meu

Au mai ramas doar 3 zile pana la Marea Finala a sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu, iar in competitie mai sunt 10 concurenti: 5 fete si 5 baieti. Edith, Mihaela, Georgiana, Adriana, Alina, Mihai, Laurentiu, Madalin, Geo si Petru sunt semifinalistii acestui sezon si cei care dau batalia pentru Marele Premiu. 

Sambata are loc Marea Finala, insa eliminarile continua. Cine va reusi sa ajunga in Marea Finala? Cine se va casatori? Cine va fi aleasa Mireasa Sezonului 6?

Batalia pentru Marea Finala. Cine va castiga sezonul 6 Mireasa pentru fiul meu?
Semifinala Sezonului 6: Cine a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu?

Related posts

Leave a Comment